Juridisch particuliere dienstverlening

makelaar

Een meningsverschil over de huur of verhuur van een woning, bijvoorbeeld vanwege achterstallig onderhoud of een huurachterstand, een conflict bij de aan- of verkoop van een huis bij voorbeeld vanwege een verborgen gebrek, een verbouwing die niet volgens het bestek is uitgevoerd of met betrekking tot meer- en/of minderwerk. Problemen met uw VvE of buren. Allemaal kwesties waarbij een goed juridisch advies van belang is, zodat u weet wat uw positie is en u geen rechten verliest.

Brugrecht advocaten, een in vastgoedrecht gespecialiseerd advocatenkantoor, kan u terzake adviseren, waar mogelijk een minnelijke oplossing bewerkstelligen, en als het nodig is procederen we voor u om zo uw recht te halen. Wij van Brugrecht advocaten nemen uw zorgen uit handen.

De juridische bijstand die u wenst!

Brugrecht advocaten biedt u de juridische bijstand die u wenst. Er wordt niet alleen gekeken naar het juridische probleem op zich maar ook naar de omstandigheden die een rol spelen bij het ontstaan en voortduren van het geschil. Zo wordt het juiste inzicht verkregen in de problematiek en wordt gekomen tot een doeltreffend advies. In het advies staan de slagingskansen en de te verwachten kosten van de mogelijk te ondernemen juridische stappen.

Ook met rechtsbijstandsverzekering

Brugrecht advocaten doet dat graag voor u als particuliere cliënt. Ook als u een rechtsbijstandsverzekering hebt of voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Wist u overigens dat als u een rechtsbijstandverzekering heeft, u in het geval van een procedure altijd zelf uw eigen advocaat mag kiezen?

Bel voor een gratis advies!

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
070-326 328 1