Zakelijke dienstverlening

makelaar

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met het recht.

U huurt of verhuurt een pand of beheert het. U (ver)bouwt huizen en/of verkoopt deze. Allerlei juridische kwesties op het gebied van huurrecht, vastgoedrecht en bouwrecht kunnen daarbij uw pad kruisen. In al die situaties kan deskundige begeleiding het verschil maken en potentiële conflicten voorkomen.

mr Annemarie Wiesmeier-van der Brugge

Annemarie Wiesmeier- van der Brugge komt uit een ondernemersgezin, dat zich al meer dan 35 jaar bezighoudt met vastgoed. Ze spreekt de taal van de ondernemer, weet waar ze tegenaan lopen, ze kent de behoeftes en de wensen. Of het nu gaat om (ver)huur, (ver)bouwing, andere vastgoed gerelateerde zaken – zoals onder meer geschillen omtrent koopcontracten, (verborgen) gebreken aan het gekochte, aansprakelijkheid van makelaar of notaris – , of contracten die niet nagekomen worden en het uitblijvende betalingen Brugrecht advocaten beschikt over de juridische kennis en ervaring om geschillen op deze terreinen snel en doeltreffend aan te pakken.

Vroeg stadium contact

Het is belangrijk, dat wanneer er zich een juridisch probleem voordoet, in een vroeg stadium contact wordt gezocht met Brugrecht advocaten. Op die manier kunnen vaak echte geschillen worden voorkomen, danwel kunnen kosten en tijd worden bespaard, omdat in het voortraject de belangrijke zaken al op en rij zijn gezet. Bij Brugrecht advocaten kunt u terecht zonder dat elke vraag, telefoongesprek of e-mail in rekening wordt gebracht. In Brugrecht advocaten vindt u een sparringpartner en adviseur die voor u ten strijde trekt wanneer dat nodig is.

Kosteloos kennismakingsgesprek

Met Brugrecht advocaten kiest u als ondernemer voor kwalitatief hoogwaardig juridische dienstverlening tegen concurrerende tarieven. Graag nodigen wij u uit voor een kosteloos kennismakingsgesprek, om te kijken of we voor u wat kunnen betekenen. Neem contact met ons op, of bel 070-326 328 1 met Brugrecht advocaten.

Brugrecht advocaten met recht uw partner!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn

Bel voor een gratis advies!

Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
070-326 328 1