Over het team van Brugrecht advocaten in Den Haag

Annemarie Wiesmeier – van der Brugge (advocaat)

Team Brugrecht

Marijke Graventein-van Etten (advocaat)

Anouk Beerts (advocaat)

Eric Wiesmeier (operationeel manager)

De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van Advocaten geregistreerd:

  • A.A.S. Wiesmeier- van der Brugge staat geregistreerd op Huurrecht: bedrijfsruimte en woonruimte en Vastgoedrecht: bouwrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden en erfpacht
  • A.S.J. Graventein- Van Etten staat geregistreerd op Huurrecht: bedrijfsruimte en woonruimte en Vastgoedrecht: bouwrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden en erfpacht

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Brugrecht advocaten is een jong, enthousiast en gedreven kantoor dat is gevestigd in het centrum van Den Haag. Brugrecht advocaten is een niche advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in huurrecht, bouwrecht, vastgoedrecht en VVE recht.

De advocaten van Brugrecht hebben passie voor hun vak, zijn door de wol geverfd en willen winnen. Ze kennen alle kanten van het spel en weten wat ze kunnen verwachten bij een zaak. Daardoor kunnen ze anticiperen op alle mogelijke scenario’s en snel schakelen. De advocaten van Brugrecht kunnen goed luisteren, bieden cliënten alle aandacht en zij kunnen er dan ook vanuit gaan dat hun belang voorop staat. De dienstverlening van Brugrecht kenmerkt zich door snel handelen, goede bereikbaarheid, concreet en praktisch advies en eerlijkheid over de zaak en de kosten.